Den 47. Jinhan-messen for hjem og gaver.

Dato: 21.–27. april 2023
Adresse: Poly World Trade Center Expo, Guangzhou

Siden utbruddet av COVID-19 i 2020 har JINHAN FAIR tatt initiativet til å lansere nettutstillingen JINHAN FAIR i tide.Med fokus på forretningsmatchmaking, de siste tre årene, har det gjennomført mer enn 1000 ganger kildematching, for å hjelpe utstillere med å søke globale forretningsmuligheter uten å reise til utlandet.
JINHAN FAIR er også forpliktet til å tilby offline-ansikt-til-ansikt-handel og handelsmuligheter for bedrifter gjennom en rekke fysiske kildematchingsarrangementer, matchmaking-møter, industrisymposier, etc., og gir full utspill til dens store styrke med å knytte globale kjøpere og gir industrien mulighet til å få fart og gå videre.Ved å gå inn for den integrerte utstillingsmodusen online og offline, tilbyr JINHAN FAIR mer profesjonelle, praktiske og presise matchmakingtjenester for både tilbuds- og etterspørselssidene i hjemme- og gaveindustrien.
Jinhan Fair for Home & Gifts (Jinhan Fair for Short) er den største og mest profesjonelle eksporthandelsplattformen på den profesjonelle sektoren innen hjem oggaver, og også den eneste UFI-godkjente eksportmessen for hjem og gaver i Kina.
Vi inviterer deg hjertelig til å delta på den 47. Jinhan-messen for hjem og gaver i april.900 Kinas konkurrerende produsenter spesialisert på hjemmedekorasjoner og gaver er klare til å vise sine nyeste produkter.Grip sjansen til å få inspirasjon for de kommende sesongene, du kan ikke gå glipp av denne samlingen.
Som Kinas fremste plattform samler vi hele hjemme- og gavesamfunnet.
Innenfor 900 av de kinesiske produsentene finner du de rette leverandørene som leverer produkter i god kvalitet og konkurransedyktig pris.
Hele spekteret avProduktervil tilby deg ulike alternativer og hjelpe deg med å oppdage de sannsynlige bestselgerne for året som kommer og å skille seg ut fra mengden.
Kunstige blomster, løvverk og tropisktrærer alltid de viktigste produktene for Jinhan Fair.

未命名1676361553

Innleggstid: 14. februar 2023