Den 47. Jinhan-messen

Den 47. JINHAN-MESSEN ble storslått åpnet 21. april. Som en prestisjetung messe for hjemme- og gaveartiklerJINHAN-MESSEholdes igjen etter en treårsperiode for å muliggjøre Kinas ledende rolle i globale forsyningskjeder og den robuste veksten i hjemme- og gaveindustrien.
Messen dekker et område på 85 000 kvadratmeter og har samlet 900 ledende hus- og gavebedrifter for å vise frem sine innovative og trendy produkter.Messen har også tiltrukket seg et bredt spekter av profesjonelle kjøpere fra mer enn 160 land og regioner. Kina engroskunstig blomster et av de mest populære produktene på denne messen.
Påvirket av Covid-19-pandemien de siste tre årene, står Kinas utenrikshandel fortsatt overfor store utfordringer med det stadig mer komplekse handelslandskapet og usikre utsikter for handel.Mot et slikt bakteppe omfavner kinesiske hjem- og gavebedrifter utfordringene for å bygge vekstmomentum med designinnovasjon.Kinas kunstige blomster- og løvverk står også overfor store endringer i denne perioden.

Vi tror alltid at innovasjon er den viktigste drivkraften for langsiktig vekst.For tiden har selskapet vårt et uavhengig design- og FoU-team, og vi lanserer nye produkter og design hvert år.Holde seg à jour med de internasjonale trendene i hjemme- og gavemarkedet.Kina engros kunstige blomster ogplantevirksomhettrenger å oppdatere nye stiler kontinuerlig, slik at det kan holde trenden.
Åpne opp flere markedsføringskanaler med offline-online integrasjon.
For å matche tilbud med etterspørsel effektivt, utnytter JINHAN Fair sine markedsføringskanaler og stordatateknologi for å invitere globale kjøpere gjennom flere kanaler online og offline.For kjøpere som ikke kan delta på arrangementet personlig, vil nettbaserte innkjøps- og innkjøpsøkter og "cloud fair" være tilgjengelig for dem for å matche deres behov med utstillere og oppdage nye og populære produkter.Bedrifter vil kunne få flere bestillinger på nettet.Frem til nå har messen mottatt nesten 1200 kjøpsordrer og lansert nesten 180 nettbaserte innkjøps- og innkjøpssesjoner, som tiltrekker utenlandske kjøpere fra USA, Tyskland og mange andre land og regioner.
Med et mål om å oppdage flere forretningsmuligheter i det internasjonale markedet, vil JINHAN FAIR i den kommende uken skape forretningshøydepunkter og muliggjøre samarbeid for alle deltakere med enda større aktiviteter.Vennligst følg med!
Håper flere og flere Kinasprodusenter av silkeblomsterfølg oss for å få flere utenlandsmuligheter!

未命名1665804189

Innleggstid: 16. mai 2023